Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan, “Sokak Sporu”nu evlere taşıyor

Seyhan, “Sokak Sporu”nu evlere taşıyor

Sokaklar boş, balkonda spor çok hoş!

Seyhan evde kalinmasi için çözüm üretiyor

Seyhan Belediyesi, uzmanlarin Coronavirüs bulasma riskini en aza indirmek için evde kalinmasi yönündeki uyarilarini güçlendirmek ve halkin evde kalmasini tesvik etmek amaciyla “Egitmenler sokakta, halk evinde sporda” etkinligini baslatti

“EGITMENLER SOKAKTA, HALK EVINDE SPORDA”

Seyhan Belediyesi Spor Müdürlügü, “Egitmenler sokakta, halk evinde sporda” etkinligiyle sabah sporu programlari gerçeklestiriyor. Halkin talebiyle gerçeklesen sabah sporu etkinligiyle, vatandasin evde kalmasinin tesvik edilmesi hedefleniyor. Etkinlik çerçevesinde, egitmenler apartmanlardaki vatandasin görecegi sekilde sokakta hareketleri yapiyor, halk ise evinde sokaga çikmadan bu hareketleri uyguluyor.

EGITMENLER SOKAKTAN KOMUT VERIYOR, HALK EVINDE UYGULUYOR

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in talimatiyla gerçeklestirilen ve halkin evinde kaliteli zaman geçirmesine katki vermeyi amaçlayan uygulama Resatbey Mahallesi’nde de gerçeklestiriliyor. Apartmanlarin ortasinda bulunan parkta Coronavirüs tedbirlerine uygun olarak egitmenler hareketleri göstererek vatandasa öncülük ediyor, halk ise oturdugu evinden balkona çikarak hareketleri uyguluyor.

Yaklasik 45 dakika süren “Egitmenler sokakta, halk evinde sporda” programi talep dogrultusunda sürdürülecek.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli